Menu Luk

Trænere, ansatte og frivillige

Ridelærer Cecilie Sørensen
Mobil: 2077 8240
E-mail: sorensen95@yahoo.dk
Født: 1995

Mit navn er Cecilie, men jeg bliver kaldt Cille. Jeg er uddannet pædagog og er i gang med at færdiggøre en kandidatuddannelse inden for Generel Pædagogik i Århus.

På Egtved Rideklub underviser jeg begynderholdene om lørdagen for børn og unge som gerne vil begynde til ridning. Mit fokus vil være på rytterens (børn, unge og voksnes) grundridning, udvikling og læring i et samspil med hesten/ponyen.

Derudover kan du/I forvente en underviser som tager afsæt i de enkelte hestes/ponyers kompetencer. Mine erfaringer, læring og kompetencer tager udgangspunkt i 14-15 års erfaring indenfor ridesporten på 14 forskellige rideskoler og min nuværende undervisning. I mine yngre år sprang jeg primært, men er med årerne også blevet dressurrytter. Ydermere har jeg halvpart på Tulle som befinder sig på rideskolen.

Jeg glæder mig til at møde dig/Jer og dele nogle gode oplevelser på EGR.

Ridelærer Mathilde Lending
Mobil: 4279 7282
E-mail: mathildelending2302@gmail.com
Født: 2000

Jeg underviser i dressur på Egtved Rideklub mandag, tirsdag og fredag.  Jeg har siden mit tredje leveår siddet på en hest og heste har altid været en stor del af mit liv. 

Jeg rider primært dressur og har igennem min rejse på hesteryg fået kyndig vejledning af forskellige undervisere. De seneste 3 år har jeg redet ved berider Didde Thekilde i Sommersted. Min passion ligger i at uddanne og udvikle både heste og ryttere, så man opnår et langvarigt og holdbart resultat. Jeg sætter en ære i at lære fra mig og tilpasse min undervisning til rytterens niveau og det er vigtigt for mig at der er samhørighed imellem hest og rytter, samt at grundridningen indlæres på en let og forståelig måde. 

Jeg ser frem til at se Jer på hesteryg og glæder mig til at arbejde sammen med Jer!

Ridelærer Charlotte Sejer
Mobil: 5378 9870
E-mail: sejer.7547@gmail.com
Født: 1999

Mit navn er Charlotte Sejer og til dagligt studerer jeg til pædagog i Kolding.

Jeg har redet i 13 år hvor jeg både har redet dressur og spring, lige pt rider jeg  LA niveau i dressur. 

Jeg underviser om mandagen i begynderspring , dressur om onsdagen  og torsdag  og så har jeg også flexholdet om fredagen.

I min undervisning vægter jeg føling med hesten, fællesskab og læring højt, jeg underviser efter DRF’s aldersrelateret undervisning, dvs jeg tager hensyn til det enkeltes barn/voksen og deres ønsker.  

Jeg vil gerne være med til at give alle nye en god begyndelse sammen med heste.

Ridelærer Wiktoria Maria Stanislawska
Mobil: 2982 6129
E-mail: wika.stanislawska@op.pl
Født: 1998

Mit navn er Wiktoria Stanislawska og er den springunderviser på de øvede springhold på Egtved Rideklub.

De sidste 5 år har jeg levet af at ride, de første 4 år ved LK Equestrian og det seneste år ved Georgia Horses. Her har jeg uddannet og redet konkurrence på de unge heste op til 135 cm både nationalt og internationalt.

I Polen hvor jeg kommer fra red, jeg også mange konkurrencer i såvel spring som dressur. I løbet at min junior karriere lykkedes det mig at vinde 5 medaljer i det polske mesterskab (2 i børne klasserne og 3 i Pony Grand Prix.) Jeg har derudover haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Marian Kowalczyk, en olympisk træner som lykkedes at skaffe Polen den første og eneste guldmedalje i holdspringning.

Jeg er som sagt født og opvokset i Polen, Jeg forstår dansk, men taler helst engelsk. 

Jeg glæder mig til at starte på Egtved Rideklub og møde Jer allesammen.